Broadcast

cropped-Camera-and-case-7.jpg

Camera koffer, aluminium

Van ENG cameraploegen tot high end gebruikers bieden wij een aantal oplossingen welke direct aansluiten bij de grote variëteit van toepassingen. Om aan die grote variatie eis van de broadcast professionals te voldoen, leveren wij een breed programma camera tassen en koffers met praktische oplossingen.
Wij gebruiken op kwaliteit geteste materialen om uw kostbare apparatuur te beschermen gecombineerd met gebruik gemak.

sony-hdc-1500-fujinon-lens-zoom-focus-demand-hdvf-730-5

Camera koffer Sony

Wij gebruiken op kwaliteit geteste materialen om uw kostbare apparatuur te beschermen
gecombineerd met gebruik gemak.

arraylogos1

Tassen programma

 

 

 

Met een goede prijs/presratie verhouding gecombineerd met praktische oplossingen om uw kostbare apparatuur te beschermen tijdens transport, opslag of gebruik.

Original Equipment Manufacture (OEM)
Wij produceren een brede range tassen die uw apparatuur beschermen. Wij bieden u een efficiënte en praktische oplossing om uw instrumenten te transporteren, ter bescherming van uw apparatuur en instrumenten. Onze tassen worden breed toegepast in de medische industrie, bij defensie, elektronica wereld en bij radio/TV organisaties in gevarieerde toepassingsgebieden.

Of het nu gaat om kostbare camera’s te beschermen tegen de zwaarste weersomstandigheden of verkooppresentatie pakketten, kunst knieën, of tassen die testapparatuur voor vliegtuigen bevatten: wij leveren de oplossing,

 

 

Vraag offerte aan: info@dacapoproductions.nl   M > 06 21 97 60 77