Regenhoezen

Waterproof camera hoezen voor buiten – en ENG toepassingen.

cover-bvp900-wimbledon

De camerahoezen van Da Capo Productions zijn het beste op de markt in termen van prestatie, zeer hoge materiaal kwaliteit, eerste klas vakmanschap en concurrerende prijzen!

Onze camera regenhoezen en regen kappen zijn in een aantal belangrijke prestigieuze sport en live evenementen gebruikt. Ze zijn essentieel voor de rust voor elke TV maker en ENG ploeg en verzekeren dat hun OB apparatuur de juiste bescherming krijgt. Wij verzekeren camera en lenzen zijn beveiligd tegen de meest slechte weersomstandigheden die je je maar kunt bedenken.

UV stabiel PU backed materiaal, heet gesealed seams en overnaads ontwerp                                                                       verzekeren een complete waterdichte hoofd hoes, omdat ‘flexible mouwen’om de pan handels te bedienen, zoom vraag en focus controle is verzekerd doordat waterdicht, lichtgewicht materiaal dat de bediening van de camera niet beperkt.

De vinyl ruiten zijn op de juiste plaats gesitueerd en geven goed zicht waar nodig en ritsbare afsluitingen met weersbestendige oogjes verzekeren een goede toegang enbgeven optimale ventilatie bij langere draaiperioden in direct zonlicht.

Rijgkoorden rond de lenzen, operators mouwen en andere toegangspoorten verzekeren een wind en veilige afscherming tegen elk weerstype.

De camera regenhoezen zijn geproduceerd voor de camera marktleiders, zoals Sony, Grass Valley en Panasonic, met lens opties inclusief alle populaire modellen boxen EFP telelenzen van Canaon en Fujinon.

Verschillende camera / lens / viewfinder / monocular combinaties zijn zijn verzorgd en we hebben de mogelijkheidde regenhoezen naar wens van de klant te produceren.

Uw bedrijfsuitstraling en transparante vakken voor identificatie labels kunnen worden gerealiseerd naar klantenwens.

csjcgfkxyaa-fhp